I en EQ-terapi™ guidar jag dig genom en inre resa där du kommer i kontakt med de känslor som hindrar dig. Du får möjlighet att läka din kropp ner på cellnivå genom att förlåta gammal sorg, ilska och besvikelse som lagrats i kroppen. Så länge vi har dessa minnen lagrade i vår kropp kommer kroppen att minnas och smärtan som vi tillfogades vid det tillfället kommer fram varje gång vi upplever liknande situationer.
Att bli medveten och komma i kontakt med dina känslor gör att nästa gång du upplever samma smärta kan du lättare bli av med den genom att lyfta fram och se att det var ditt gamla mönster som kroppen mindes.

Forskning visar att social smärta och fysisk smärta har mycket gemensamt, de behandlas i samma område i hjärnan och hjärnaktiviteten vid fysisk smärta är väldigt lik den vid social smärta.

”Social smärta och fysisk smärta har mycket gemensamt. Att hjärtat kan gå i tusen bitar, är mer än bara en metafor. Oavsett om det handlar om att bli lämnad av sin partner, avvisad av sin obesvarade kärlek eller utstött av sina vänner, så är känslorna stora och smärtan i allra högsta grad verklig. Och att hjärtat kan brista är sannare än vi kanske trott.”

 

NAOMI EISENBERGER // UNIVERSITY OF CALIFORNIA

Välj inre frid. Välj ditt sanna jag. Välj den riktning du vill gå i.

Eq-terapi

souls of movement